We are Local | About Us

We are Local

Lokale zaken verzamelen zich op het we are local platform..  

Met #WeAreLocal geven we, de zelfstandigen organisatie Nsz en de e-commerce vereniging SafeShops.be aan jullie: handelaren, webshops en horeca, graag een duwtje in de rug. Ben je de boetiek in het dorp, het locale restaurant of heb je reeds een bestaande webshop? Dan is dit wat je zoekt! Want wij helpen iedereen om zich online te plaatsen met de boodschap WE ARE LOCAL! 

Belgische zaken kunnen zich dus hier gratis aanmelden.

The Lazy Sundays : onze manier om 'dank je wel' te zeggen

Op dit platform kan je niet alleen snel leuke zaken bij jou in de buurt ontdekken. #kooplokaal.  De deelnemende zaken zetten je op enkele specifieke 'Lazy Sundays' per jaar in de bloemetjes. Dan krijg je een leuke promo, bedankje of kleine attentie.

Tijdens de lockdown van de fysieke winkels, organiseerden we zo 5 'Lazy Sundays' op een rij. Meer dan 100.000 bezoekers kwamen in die periode langs. Daarom plannen we verschillende edities per jaar, ook zonder lockdown van de winkels. Gewoon uit dankbaarheid voor jou als bezoeker. 

Wil je geen enkele Lazy Sunday missen? 

Belgische zaken op 1 platform

Belgische zaken op 1 platform

Zondag ontvang je een extraatje

Extraatje op zondag

We are Local

We Are Local

Solidariteit van onze partners

Voor de realisatie van het We Are Local platform kunnen we, NSZ en SafeShops.be rekenen op de solidariteit van enkele belangrijke partners.

Ontdek hier wat ze voor jou als zaak kunnen betekenen in deze tijden:
 

ss logo    nsz       bpost     var                                 myshopicombell