Wat is een Lazy Sunday?

Je kent zé wel. Die zondagen dat je geen plannen of zelfs geen zin hebt om wat dan ook te doen.
Die zondagen dat je thuis geniet van een paar uurtjes rust om je favoriete serie te bingewatchen, een boek te lezen of simpelweg te hangen.

Maar een Lazy Sunday is vanaf nu ook een dag languit onderuit en vanuit je ‘luie zetel’ genieten van de beste online  shopping deals en dit gedurende slechts 24 uur! Snel zijn die dag is de boodschap!

De Lazy Sundays zijn tijdelijke en kortstondige events ter promotie van online shopping. Op bepaalde data (hoogstwaarschijnlijk op een zondag 😊) en voor slechts 24 uur verwennen vele webshops je met exclusieve kortingen en aanbiedingen. Het aanbod is erg divers: van reizen en mode, tot decoratie en vrije tijd...

Betrouwbaar online shoppen

Betrouwbaar online shoppen

Exclusieve deals

Exclusieve deals

Een goede deal is een veilige deal

Een goede deal is een veilige deal

Veilig shoppen bij webshops die zich aan de regels houden

Alle deelnemende webshops zijn lid of kandidaat-lid van SafeShops.be. Dat betekent dat ze voldoen aan alle wettelijke en ethische vereisten, dat ze jouw privacy en consumentenrechten respecteren en dat jij bij SafeShops.be terecht kan, als je vragen of klachten hebt.

Het belang van het SafeShops.be kwaliteitslabel

Om aanvaard te worden als lid van SafeShops.be, moet een webshop aan strenge voorwaarden voldoen. Zo moet hij wettelijk in orde zijn en ook kunnen bewijzen dat hij al jouw rechten respecteert. Eens hij lid is, mag hij het kwaliteitslabel van SafeShops.be op zijn site afbeelden. Voor jou is het een garantie van betrouwbaarheid en veiligheid.

Via de Lazy Sundays willen we je beter bekend maken met onze leden, door bij hen op een veilige manier van exclusieve aanbiedingen te genieten. Want onthoud vooral: een goede deal is een veilige deal!

Een tip

Schrijf je hier in voor onze alerts. Wij sturen je ter voorbereiding van en tijdens de Lazy Sunday een beperkt aantal herinneringsmails met de meest waanzinnige promoties. Zo mis je geen enkele droompromotie!