Over The Lazy Sundays_OLD

Wat is een Lazy Sunday?

Je kent ze wel. Die zondagen dat je geen plannen hebt of zelfs geen zin hebt om wat dan ook te doen. Gewoon thuis genieten, je favoriete serie bingewatchen, een boek lezen of simpelweg hangen en niets doen.

Je laptop of smartphone is nooit ver weg en af en toe snuister je op het internet. “Goh, dat ziet er leuk uit! Maar is het wel ok om dat online te kopen?” horen we je al denken…

Exclusieve online aanbiedingen bij betrouwbare webshops

SafeShops.be, het kwaliteitslabel voor betrouwbare webshops organiseert daarom The Lazy Sundays: tijdelijke en kortstondige events ter promotie van veilige online shopping.

Op een aantal data (op zondag 😊) en voor slechts 24 uur verwennen heel wat webshops je met exclusieve kortingen en aanbiedingen. Het aanbod is erg divers: van reizen en mode tot decoratie, vrije tijd, ...

Je ontdekt dus een heleboel webshops waar het veilig online winkelen is en waar je duidelijk van weet waar ze voor staan. Een eerlijk bedrijf dat correct met je gegevens omgaat, jouw bestelde product of dienst levert volgens de regels van de kunst, een veilig betalingssysteem gebruikt, oog heeft voor duurzaamheid en je ecologische voetafdruk...

Geen slechte verrassingen dus. Want in de huidige wildgroei van aanbiedingen op het internet weet je niet altijd wie of wat er achter zit. En dat is nu precies de waarborg die je op zo’n Lazy Sunday krijgt.  

Betrouwbaar online shoppen

Betrouwbaar online shoppen

Exclusieve deals

Exclusieve deals

Een goede deal is een veilige deal

Een goede deal is een veilige deal

Online shoppen bij webshops die zich aan de regels houden

Alle deelnemende webshops zijn lid of kandidaat-lid van SafeShops.be. Dat betekent dat ze voldoen aan alle wettelijke en ethische vereisten, dat ze jouw privacy en consumentenrechten respecteren en dat jij bij SafeShops.be terecht kan als je vragen of klachten hebt.

Het SafeShops label biedt een veilige haven. Eerlijke deals en kortingen in een veilige betaalomgeving, kortom: de zekerheid dat je krijgt waar je voor betaalde.

Want a GOOD DEAL IS A SAFE DEAL, niet?

Het belang van het SafeShops.be kwaliteitslabel

Om aanvaard te worden als lid van SafeShops.be, moet een webshop aan strenge voorwaarden voldoen. Zo moet hij wettelijk in orde zijn en ook kunnen bewijzen dat hij al jouw rechten respecteert. Eens hij lid is, mag hij het kwaliteitslabel van SafeShops.be op zijn site afbeelden. Voor jou is het een garantie van betrouwbaarheid en veiligheid.

Via de Lazy Sundays willen we je beter bekend maken met onze leden, door bij hen op een veilige manier van exclusieve aanbiedingen te genieten. Want onthoud vooral: een goede deal is een veilige deal!

Een tip

Schrijf je hier in voor onze alerts. Wij sturen je ter voorbereiding van en tijdens de Lazy Sunday een beperkt aantal herinneringsmails met de meest waanzinnige promoties. Zo mis je geen enkele droompromotie!