Bang om de postbode te missen als je een pakje verwacht? Dat is verleden tijd! Als je niet thuis bent, levert de postbode voortaan je pakje waar jij het wilt. Bij die toffe buurvrouw aan de overkant? Of op een veilige plaats rond je huis? Of liever in een afhaalpunt of Cubee pakjesautomaat van jouw voorkeur in je buurt? Alles kan!

Als kwaliteitslabel, wenst SafeShops.be natuurlijk dat jouw online bestelde pakjes goed geleverd worden. Daarin kan bpost helpen. Geef daarom vandaag nog je leveringsvoorkeur door.

Kies uit 3 opties:

1. Bij je buur

Kies één buurman of –vrouw waar de postbode je pakje mag afleveren als jij niet thuis bent. Is die buur er toevallig óók niet, dan levert bpost je pakje in het back-up afhaalpunt van jouw voorkeur.

2. Op een veilige plaats

Onder je carport, in je tuinhuis, onder een afdakje, in het speelhuisje van de kinderen of een andere veilige plek rond je woning? Laat het ons weten. Is die veilige plaats op het moment van de levering toevallig niet toegankelijk? Geen probleem, dan levert bpost je pakje in het back-up afhaalpunt van jouw voorkeur.

3. In een afhaalpunt of Cubee pakjesautomaat

Kies zelf het afhaalpunt in je buurt waar je je pakje wilt ophalen. Misschien het postpunt in je supermarkt, tankstation, krantenwinkel, of een postkantoor op je weg of een Cubee pakjesautomaat in je buurt? Jij kiest.