Wij verzenden met

bpost logo

Emobellies

8020
Waardamme
West-Vlaanderen
Verzending over heel België
Baby, Kind & Speelgoed
Gezondheid, Welzijn & Optiek
Emobellie knuffels
Emobellie knuffels benefits
Interactief kinderboek met Belle knuffel
knuffel Belle
knuffel Mo
Hush bag
set magneten
Interactief kinderboek

Volg je buikgevoel!

Soms is het voor kinderen moeilijk over hun gevoelens te praten. Met de Emobellie knuffels en/of het kinderboek willen we hen een instrument aanreiken om hun gevoel te leren herkennen en uit te drukken.
De Emobellie knuffels hebben een buidel waarin vijf unieke emoticons zitten, die de basisemoties symboliseren. Ze maken gevoelens bespreekbaar en stimuleren de zintuigen door het gebruik van tactiele stoffen in vrolijke kleuren en een verborgen belletje.

Daarnaast is er ook het interactieve kinderboek met prachtige illustraties en dezelfde vijf emoticon magneten. Het boek bestaat uit vijf hoofdstukken die overeenstemmen met de vijf basisemoties. In elk hoofdstuk staat één emotie centraal, maar ook het volledige gamma aan onderliggende emoties komt aan bod. Op het einde van dit boek vind je tien vragen die betrekking hebben op wat er zich in ons hoofd én in ons lichaam afspeelt als we geconfronteerd worden met een bepaalde situatie.
Leeftijd: 4 tot 10 jaar

De knuffels en het boek kunnen zowel particulier als professioneel gebruikt worden in de omgang met én begeleiding van kinderen.

Ontdek nog veel meer shops

is een initiatief van