Tabby Tijger

In demand & bpost

Dieren en Benodigdheden
Tabby Tijger -- maker van het beste kattenspeelgoed.
Tabby Tijger mus
Tabby Tijger mmountain bee
Tabby Tijger royal fluffer
Tabby Tijger standaard vogel
Tabby Tijger trappelkussentjes
Tabby Tijger Deluxe XL

MAKERS VAN HET BESTE KATTENSPEELGOED
SINDS 2016

Tabby Tijger ontwerpt de allerbeste kattenspeeltjes in de Benelux. Bij ons heb je keuze uit een ruim assortiment speeltjes dewelke in samenspraak met kattenexperten zijn vervaardigd. ​Alle fazanten- en ganzen veren om Tabby Tijger speeltjes te vervaardigen zijn origineel afkomstig uit Europa en de US. Alle speeltjes 100% zijn handgemaakt en worden van A tot Z gemaakt in onze Tabby Tijger Studio in Antwerpen.

Nadien worden alle producten door ons persoonlijk getest aan de hand van een aantal strenge criteria’s vooraleer we het aanbieden op onze site. We doen dit omdat we van mening zijn dat veilige en kwalitatieve producten de voorrang moeten krijgen op goedkope en onveilige speeltjes uit het China of andere landen waar dieren worden mishandeld voor hun veren of vacht.

Wij onderscheiden ons van andere webwinkels door obsessief bezig te zijn met niet aflatende service en advies opdat uw kat tevreden zou zijn met uw aankoop. Bij ons staat de kat centraal!

 

KIES VOOR SPEELGOED DAT EEN MEERWAARDE IS VOOR UW KAT.

 

WAAROM KATTEN VOOR ONS KIEZEN.

We gebruiken voor onze Tabby Tijger speeltjes alleen échte veren die naar de natuur ruiken met zo weinig mogelijk gekleurde veren. En daar houden katten van.

 • DE KAT OP DE EERSTE PLAATS.
  we gaan er niet om zeuren, bij ons staat de kat centraal! Alleen als je een kat begrijpt, kan je inspelen op wat de behoeften en de noden zijn. Voor ons is dit dé belangrijkste factor!
   
 • 100% HANDGEMAAKT
  geen gedoe met kunstmatige pluimen waarin de kat geen prooi in ruikt, of gevaarlijke stukjes waar ze zich in kan verslikken. Alles gaat door onze handen en wordt getest, dus zijn we zeker van de kwaliteit.
   
 • OBSESSIEF KLANTGERICHT
  je kan het obsessief noemen. Zo zijn we niet enkel bezig katjes gelukkig te maken maar met gans het traject, van bestelling tot verpakking!