www.isabellemontmorency.be

8840
oostnieuwkerke
West-Vlaanderen
Lokale verzending of afhaling
Kantoor, Zakelijk & Logistiek

Kantoor met persoonlijke aanpak

Het kantoor richt zich tot de kmo, de eenmanszaak, de vrije beroeper. Persoonlijke aanpak gebeurt op maat, en proactief.

Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek, waarin we kunnen achterhalen of we een match bekomen, een binding tussen u als ondernemer en wij als kantoor, zodoende een samenwerking op lange termijn op te bouwen, waarin wij een lifecoach voor u kunnen betekenen.

Wij zijn een professioneel klankbord voor u als ondernemer, waarbij uw vragen onze uitdaging zijn. Wij leveren eenvoudige en overzichtelijke oplossingen. U bent als ondernemer bij ons in vertrouwde handen.

Wij werken in teamverband en zorgen voor de volledige verwerking van uw boekhouding, of enkel het controleren van uw verwerking, het opmaken van de jaarrekening en de fiscale aangiften. We doen dit op een zo efficiënt mogelijke manier, want: arbeid is prijzig. Wij investeren daarom continu in informatisering, automatisering en digitalisering om de relaties te optimaliseren.

Ook aan de administratieve verzuchtingen proberen wij een ondersteuning te bieden, hoe efficienter en vlotter dit door u aan ons of voor u in orde kan gebracht worden, hoe groter de meerwaarde voor u als ondernemer. Vraag gerust nader informatie hieromtrent.

Ontdek nog veel meer shops

is een initiatief van