Maak het jezelf alvast gemakkelijk...

De volgende Lazy Sunday start over:
29
dagen
3
uur
47
minuten
42
seconden
The Lazy Sundays

Online shoppen met kortingen op 22 september

Tintelen jouw vingertoppen bij het zien van een onweerstaanbare aanbieding? Begint jouw hart een beetje sneller te slaan wanneer je -50% korting ziet verschijnen? Geen paniek, we've got you covered! Markeer alvast zondag 22 september 2019 in jouw agenda, dan gaat onze tweede Lazy Sunday van start. Deze betrouwbare webshops  met het SafeShops kwaliteitslabel zijn terug van de partij met verleidelijke promoties. Zoek naar jouw favoriete webshops of ontdek misschien wel verborgen pareltjes...

The Lazy Sundays

Deelnemen met jouw webshop aan The Lazy Sundays? Schrijf je hier in!

The Lazy Sundays zijn tijdelijke en kortstondige events ter promotie van betrouwbaar online shopping. Dankzij een gerichte radio- en digitale campagne ontdekken meer dan 25.000 consumenten zo een 80-tal webshops. Dit online promotie event is echter exclusief voorbehouden aan SafeShops.be webshops. Zin om deel te nemen, maar nog geen SafeShops label? Vraag dan snel jouw label aan in onze webshop met de kortingscode LazySundays & ontvang €50 korting op jouw kwaliteitslabel. Deelname aan de Lazy Sundays is mee inbegrepen.

Deze webshops zijn op 22 september terug van de partij met verleidelijke promoties!

Betrouwbaar shoppen

Alle deelnemende webshops zijn lid of kandidaat-lid van SafeShops.be. Dat betekent dat ze voldoen aan alle wettelijke en ethische vereisten, dat ze jouw privacy en consumentenrechten respecteren en dat jij bij SafeShops.be terecht kan, als je vragen of klachten hebt. 
Onthoud vooral: A good deal is a safe deal!

Bpost leveringsvoorkeuren

Vertel ons waar wij je pakje voor The Lazy Sundays mogen leveren als je niet thuis bent:

  • Bij je buren
  • Op een veilige plaats (bv een carport)
  • In een afhaalpunt of Cubee pakjesautomaat